ONS VERHAAL

Lampur_krul_6_RGB.png

NATUURINVEST

LAMPÚR vindt plaats in de groene omgeving van ‘Park Groenenberg’. Omdat we veel belang hechten aan duurzaamheid en de natuur, gaat minstens € 1,00 per ticket naar Natuurinvest. Natuurinvest investeert in opdracht van het Agentschap voor Natuur en Bos in projecten die de beleving van de natuur vergroten, zoals je zelf kan ervaren tijdens LAMPÚR in ‘Park Groenenberg’.
 

Je bijdrage gaat naar het project Tuinrangers, om meer biodiversiteit te bekomen in onze eigen tuin. Tuinrangers zijn goed opgeleide vrijwilligers die een passie hebben voor tuinen en een hart voor de natuur. In deelnemende steden en gemeentes gaan de Tuinrangers op tuinsafari in de tuinen van de inwoners. Ze maken de bewoners enthousiast over de diertjes, planten, bloemen en alle leven dat al in hun tuin aanwezig is. Daarna geven ze tips en advies op maat over hoe hun tuin nog interessanter kan gemaakt worden voor de natuur. Zo komen gegarandeerd nog veel meer vogels en vlinders op bezoek in de tuin. En zelf hebben de bewoners ook baat bij een koelere tuin die meer regenwater vasthoudt.
 

De Tuinrangers helpen met andere woorden hun stad of gemeente biodiverser en klimaatrobuuster te worden via de tuinen van de inwoners. En daar draag jij nu ook aan bij.  Dankjewel!
 

Meer informatie over de Tuinrangers en de deelnemende gemeentes vind je op www.tuinrangers.be.

Lampur_radar_3_RGB.png
Lampur_radar_3_RGB.png
Tuinrangers - logo[2].png
Tuinrangers3[2].JPG
Lampur_background_A4_RGB.jpg
Lampur_krul_6_RGB.png

BESTEL TICKETS

TICKETPRIJZEN

KOOP NU JE TICKETS

STANDAARD TICKET € 19,50*
+ € 1 bijdrage aan natuurinvest

KINDEREN 3-14 jaar € 9,50*
+ € 1 bijdrage aan natuurinvest​

KINDEREN 0-3 jaar gratis

*prijzen exclusief transactiekosten, inclusief btw

Tickets aankopen kan via de pagina van onze ticketingpartner. Hier kies je eerst de dag dat je Lampúr wil bezoeken. Vervolgens kan je kiezen voor een tijdslot naar keuze, zo vermijden we een piekdrukte aan de ingang en in het park. Eens binnen kan je naar eigen tempo het parcours afleggen. 

Houders van een kortingsticket (kinderen tot 14 jaar, inwoners Sint-Pieters-Leeuw/Lennik ) vragen we om een geldig identiteitsbewijs te tonen aan de ingang. 

Lampur_radar_3_RGB.png
Lampur_radar_3_RGB.png