ONS VERHAAL

Lampur_krul_6_RGB.png

OVER ONS

Lampúr ontstaat uit een unieke samenwerking tussen de Gemeenten Lennik en Sint-Pieters-Leeuw, Baanbrekend Producties en het Agentschap Natuur en Bos.

Dit belevingsproject moet de geschiedenis en identiteit van de streek in de verf zetten. Het versterkt de trots van de bewoners over het rijke patrimonium. 

Het Park Groenenberg is de ideale locatie voor dit vernieuwende concept. Deze historisch waardevolle plek midden in het glooiende Pajottenland, ademt geschiedenis. De fauna en flora van het park, in combinatie met het kasteel biedt een prachtig canvas voor het lokaal geïnspireerde verhaal.

Lampur_radar_3_RGB.png
Lampur_radar_3_RGB.png
Lampur_logo_gnstroom_pos_RGB.png
LENNIK_LOGO kopiëren.jpg
Logo_SPL_Nieuw kopiëren.jpg
Entiteitslogo_ANB_zwartwit.png
vlaanderenwerkt.png
Lampur_background_A4_RGB.jpg
Lampur_krul_6_RGB.png

BESTEL TICKETS

TICKETPRIJZEN

KOOP NU JE TICKETS

STANDAARD TICKET € 19,50*
+ € 1 bijdrage aan natuurinvest

KINDEREN 3-14 jaar € 9,50*
+ € 1 bijdrage aan natuurinvest​

KINDEREN 0-3 jaar gratis

*prijzen exclusief transactiekosten, inclusief btw

Tickets aankopen kan via de pagina van onze ticketingpartner. Hier kies je eerst de dag dat je Lampúr wil bezoeken. Vervolgens kan je kiezen voor een tijdslot naar keuze, zo vermijden we een piekdrukte aan de ingang en in het park. Eens binnen kan je naar eigen tempo het parcours afleggen. 

Houders van een kortingsticket (kinderen tot 14 jaar, inwoners Sint-Pieters-Leeuw/Lennik ) vragen we om een geldig identiteitsbewijs te tonen aan de ingang. 

Lampur_radar_3_RGB.png
Lampur_radar_3_RGB.png